Reviews of Excel for Nybegynnere

from Excel Akademiet


Website: https://www.excelakademiet.no/excel-for-nybegynnere

Description:

Har du ingen eller liten kjennskap til Excel? I løpet av de neste 5 dagene vil du få tilsendt 5 instruksjonsvideoer. Her vil vi gå igjennom 10 praktiske oppgaver og du vil lære du alt du trenger å vite for å bruk Excel som et effektivt verktøy! Kurset er gratis!

Write review

4.8

464 reviews
  • 5 stars372
  • 4 stars81
  • 3 stars7
  • 2 stars1
  • 1 stars3
  1. "Easy to understand for a beginner. "

    by Tommy H.

    Wed Feb 19 2020 21:26:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig bra forklart og utfyllende jeg lærte veldig mye av dette kurset"

    by Kurt I.

    Wed Feb 19 2020 10:07:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig flott kurs. Du var lett og lære av"

    by Steinar S.

    Tue Feb 18 2020 21:27:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt og enkelt forklart for «mannen i gata»"

    by Hanne K.

    Thu Feb 13 2020 20:54:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et godt opplagt kurs. God pedagogikk, godt forklart og nyttig informasjon. "

    by Terje P.

    Wed Feb 12 2020 14:56:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Emilie Å.

    Tue Feb 11 2020 21:55:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was very helpfull, thanks"

    by Vilija D.

    Tue Feb 11 2020 21:19:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Fint og enkelt kurs. Liker de små enkel tipsene som gjør alt så mye enklere."

    by LINDA L.

    Tue Feb 11 2020 20:23:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Sandra .

    Tue Feb 11 2020 09:47:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs, lærte mye nytt som jeg kommer til å få bruk for."

    by Emil A.

    Mon Feb 10 2020 13:51:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Dette var enkelt å forstå. så det var ett meget bra kurs."

    by Odd M.

    Mon Feb 10 2020 13:25:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Short and precise"

    by Muhammad U.

    Sun Feb 09 2020 09:53:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flott kurs."

    by Jon A.

    Fri Feb 07 2020 19:21:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig!"

    by Anne K.

    Fri Feb 07 2020 17:37:05 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs, godt pedagogisk opplegg, mange tips og triks for en selvlært excelbruker"

    by Kjersti R.

    Fri Feb 07 2020 16:46:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lettfattelig og godt lynkurs i Excel. anbefales på det sterkeste! "

    by Mihriban K.

    Fri Feb 07 2020 11:36:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt "

    by Anders M.

    Fri Feb 07 2020 10:43:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Proffesional review of good modules"

    by Morten R.

    Fri Feb 07 2020 08:15:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Great course, really helpful for beginners"

    by Marius R.

    Thu Feb 06 2020 19:26:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Utrolig morsomt og lærerikt. Fantastik flink til å forkalre. Perfekt tempo. Avgjørende å få oppgaver å løse selv. Er i ekstase!!!! "

    by Randi A.

    Thu Feb 06 2020 18:29:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig kurs hvor man lærer små tips og triks som kommer godt med ved bruk av excel."

    by Maren G.

    Thu Feb 06 2020 15:36:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra opplæring"

    by Jorunn R.

    Thu Feb 06 2020 13:09:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Dette var en fantastisk kurs. Jeg lærte så mange nye ting som vil komme meg til nytte i fremtiden."

    by Maria I.

    Thu Feb 06 2020 11:05:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Svært effektivt og lærerikt kurs."

    by Siv B.

    Thu Feb 06 2020 10:15:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good and easy to follow the course."

    by Katrine F.

    Thu Feb 06 2020 09:22:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt og veldig bra"

    by Pål J.

    Thu Feb 06 2020 09:04:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra opplæring og gjennomgang"

    by Thomas B.

    Thu Feb 06 2020 09:02:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Glimrende og lett forståelig kurs. "

    by Jean A.

    Thu Feb 06 2020 09:00:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. " "

    by Kristian L.

    Thu Feb 06 2020 08:52:45 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd"

    by Hedda N.

    Thu Feb 06 2020 08:34:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra oppfriskning av kjente funksjoner"

    by Lars V.

    Thu Feb 06 2020 08:32:23 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "VELDIG GODT KURS"

    by ROGER H.

    Thu Feb 06 2020 08:14:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøgd! Godt og enkelt forklart. "

    by Linda N.

    Thu Feb 06 2020 08:14:12 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Well completed course with Halvard as a good trainer"

    by Morten R.

    Thu Feb 06 2020 08:12:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "This course gave me a lot, to refresh and Get to know New and easy way of doing the work in ExCeL was fantastic!"

    by Roger V.

    Thu Feb 06 2020 08:12:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig 😊"

    by Ane S.

    Thu Feb 06 2020 08:11:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "veldig bra kurs. Jeg lærte mye jeg kan bruke."

    by Maria S.

    Thu Feb 06 2020 08:09:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "6/6"

    by Chris D.

    Thu Feb 06 2020 08:04:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt og godt forklart!"

    by Kine L.

    Thu Feb 06 2020 08:02:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempebra kurs. Var veldig fornøyd!"

    by Nika R.

    Thu Feb 06 2020 08:01:56 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Fantastisk lærerikt, alt er forklart på en enkel og interessant måte :)"

    by Rune T.

    Thu Feb 06 2020 08:01:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Anbefaler sterkt kurset for både nybegynnere og når man trenger repetisjon!"

    by Monika L.

    Wed Feb 05 2020 12:01:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Anbefaler sterkt å sjekke ut disse exel-kursene; passet utmerket for meg som hadde så og si ingen peiling på åssen den funka før kurset! Er man ny eller trenger repetisjon, så er det bare å sjekke ut disse ;-)"

    by Exel f.

    Wed Feb 05 2020 11:49:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Tom B.

    Tue Feb 04 2020 15:51:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Efficient and easy. Well explained. "

    by Cecilie B.

    Tue Feb 04 2020 14:52:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Korte og informative videoer. Fint å ha noe å se tilbake på for litt oppfriskning."

    by Venuja V.

    Mon Feb 03 2020 14:21:34 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et nyttig og bra kurs for de som aldri har vært borti Excel tidligere."

    by Gaute N.

    Fri Jan 31 2020 07:41:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et bra kurs for de som ikke har noe kunnskap om Excel fra tidligere."

    by Gaute N.

    Thu Jan 30 2020 17:58:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra forklart lett og følge kurset"

    by Anders M.

    Thu Jan 30 2020 17:52:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "lettforståelig bra"

    by h.

    Thu Jan 30 2020 15:55:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Birds are singing Flowers are blooming On days like these Kids like you Should be learning EXCEL"

    by Sans U.

    Thu Jan 30 2020 12:33:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It bad lol"

    by Biggie C.

    Thu Jan 30 2020 12:25:34 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Alt var bra. "

    by Hana K.

    Thu Jan 30 2020 12:07:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig kurs, kommer til å bestille for viderekomne etterhvert også. Må bare bli god på det jeg har lært hittil. "

    by Pavlina K.

    Thu Jan 30 2020 11:49:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempebra kurs!"

    by Sveinung S.

    Thu Jan 30 2020 10:59:34 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et lærerrikt kurs, lært noen nye ting jeg ikke har vært helt sikker på før. Dette gir meg en hjelp videre. "

    by Gunn K.

    Thu Jan 30 2020 10:40:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takk for hjelpen "

    by Abdi a.

    Thu Jan 30 2020 10:02:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var et kort og lærerikt kurs i Excel. Videoene hadde gode instruktive forklaringer. Veldig greit å kunne avspille de flere ganger.For å lære det bedre."

    by Per G.

    Thu Jan 30 2020 09:24:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "bra"

    by Gunn M.

    Thu Jan 30 2020 09:02:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Rolig og fin gjennomføring av alle videoene, tydelig tale og god faglig forklaring."

    by Ronny K.

    Thu Jan 30 2020 08:52:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var veldig bra kurs"

    by Ercan E.

    Thu Jan 30 2020 08:27:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra gjennomgang av enkle triks og mye bra veiledning av utførelser av oppgaver og oppsett. "

    by Morten S.

    Thu Jan 30 2020 08:14:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et flott kurs lett å forstå "

    by Jan R.

    Thu Jan 30 2020 08:10:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs"

    by Jan H.

    Thu Jan 30 2020 08:07:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig og lærerikt kurs."

    by Ragnar L.

    Thu Jan 30 2020 08:02:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very educational, simple and clear explanations"

    by Ove K.

    Wed Jan 29 2020 07:01:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Fine course, good videos"

    by Excel D.

    Wed Jan 29 2020 05:11:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærte en del snarveier som var nyttige"

    by Betina M.

    Tue Jan 28 2020 23:31:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Grundig gjennomgang av grunnleggende formler i excel. Jeg kunne noe av det vi gjennomgikk fra før av, men jeg gleder meg veldig over at jeg endelig lærte «HVIS»-funksjonen. Jeg lærte også å låse en formel i en bestemt celle, tidligere har jeg brukt tid på å «kopiere» formelen manuelt. "

    by Camilla E.

    Tue Jan 28 2020 20:58:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent"

    by Robert F.

    Tue Jan 28 2020 20:49:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good!"

    by Kay R.

    Tue Jan 28 2020 09:43:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra greier"

    by Marius S.

    Tue Jan 28 2020 09:37:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "nyttig oppfriskningskurs"

    by Ann-Charlotte J.

    Mon Jan 27 2020 13:07:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt og godt forklart."

    by Andreas G.

    Mon Jan 27 2020 08:31:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kort og presist innføringskurs i Excel. Anbefales!"

    by Johnny K.

    Mon Jan 27 2020 08:10:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig 😉"

    by Aina L.

    Fri Jan 24 2020 15:33:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig😉"

    by Aina L.

    Fri Jan 24 2020 15:32:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Easy learning👍🏻"

    by Mariann O.

    Fri Jan 24 2020 12:43:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig og fint bygg opp. Forståelig hvordan man går frem, bra kurs!"

    by Marius M.

    Fri Jan 24 2020 08:52:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course was very easy to understand and follow. I didn't know anything about Excel, and learned a lot!"

    by Hilde C.

    Fri Jan 24 2020 07:28:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærte det jeg trengte på en fin måtte."

    by Fehim T.

    Thu Jan 23 2020 21:05:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra"

    by Kyrre H.

    Thu Jan 23 2020 17:41:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "."

    by Henning G.

    Thu Jan 23 2020 14:20:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Fint grunnleggende kurs "

    by Simen G.

    Thu Jan 23 2020 12:55:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra nybegynnerkurs. Kunne en del fra tidligere men har lært mye nytt :) "

    by Dennis E.

    Thu Jan 23 2020 12:11:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Ja"

    by G.

    Thu Jan 23 2020 12:00:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og enkelt forklart kurs"

    by Arnt I.

    Thu Jan 23 2020 11:39:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et veldig bra kurs og lærerikt. Veldig flink til å forklare, så man skjønner det."

    by Tommy L.

    Thu Jan 23 2020 10:27:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "."

    by A.

    Thu Jan 23 2020 10:21:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et lærerrikkt kurs, anbefales."

    by rune s.

    Thu Jan 23 2020 10:10:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig og lærerikt"

    by Kato V.

    Thu Jan 23 2020 09:36:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt og effektivt nybegynnerkurs! "

    by Nadia N.

    Thu Jan 23 2020 09:03:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Werry good"

    by Stephan M.

    Thu Jan 23 2020 08:16:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tusen takk for flotte videoer "

    by Anne H.

    Thu Jan 23 2020 08:12:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It's verry good 👍👍"

    by Imad B.

    Thu Jan 23 2020 08:07:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It's verry good 👍👍"

    by Imad B.

    Thu Jan 23 2020 08:06:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Ganske fornøyd"

    by Slavisa S.

    Tue Jan 21 2020 20:58:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og lærerikt kurs og bra forklart av Halvard. Tusen Takk."

    by Abdel M.

    Tue Jan 21 2020 18:02:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fint kurs for nybegynnere, men også for dem som trenger en oppfriskning. Anbefales!"

    by Jelena D.

    Tue Jan 21 2020 13:09:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It is very helpful. "

    by Samuel P.

    Mon Jan 20 2020 22:26:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent instructions"

    by Siw M.

    Mon Jan 20 2020 18:18:34 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig greit og enkelt og forstå."

    by Helge E.

    Mon Jan 20 2020 13:45:59 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra!"

    by Øystein L.

    Sun Jan 19 2020 21:08:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "kurset var veldig lett forståelig og lærerrikt. hadde en del utfordringer med at jeg hadde excel 07. da noen av funksjonene som målsøking."

    by Hilde I.

    Sun Jan 19 2020 17:06:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Oversiktlig og lærerikt kurs."

    by Linda H.

    Sun Jan 19 2020 12:36:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Werry god"

    by Roger K.

    Fri Jan 17 2020 18:30:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Great"

    by Ram-Inge S.

    Fri Jan 17 2020 17:32:59 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "fantastik, i dag nå lærte jeg så mye om å bruke EXCEL."

    by IBRAHIM M.

    Fri Jan 17 2020 08:04:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Helt supert for meg! "

    by Anette H.

    Thu Jan 16 2020 22:14:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "amazing"

    by Sargun B.

    Thu Jan 16 2020 21:29:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Simply spoken.. an exelent course."

    by Terje B.

    Thu Jan 16 2020 11:46:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I am very grateful with these courses. Some are very new to me through I used to in many ways. Therefore I recommended that this course is very useful for new beginner and senior user as well. "

    by Pau S.

    Thu Jan 16 2020 10:43:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Utrolig flott og lærerikt! Anbefales på det sterkeste"

    by Anna E.

    Thu Jan 16 2020 09:08:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Seminaret ga meg god innsikt i de mest grunnleggende oppgaver jeg kan benytte I Excell."

    by Jan H.

    Thu Jan 16 2020 08:56:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs"

    by Arne K.

    Thu Jan 16 2020 08:15:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I learned the basic Excel program very fast because of the materials that were sent. thanks"

    by Aydarus E.

    Thu Jan 16 2020 08:12:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Innholdsrik oppfrisking av Excel "

    by Fredrik S.

    Thu Jan 16 2020 08:10:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfekt "

    by Håvar B.

    Thu Jan 16 2020 08:05:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was good"

    by Krister K.

    Thu Jan 16 2020 06:30:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Dette var veldig lærerikt, bra. Jeg trodde jeg kunne en del men mye nytt her. Takk :-)"

    by Alfred S.

    Wed Jan 15 2020 20:53:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was a great course and I learn something new in excel"

    by Mehdi A.

    Wed Jan 15 2020 16:23:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig. Veileder var flink og lære fra seg."

    by Steinar S.

    Wed Jan 15 2020 16:22:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "meget informativt . vil nok melde meg på et senere kurs, akkurat nå passer det tidsmessig dårlig. tusen takk"

    by Jan J.

    Wed Jan 15 2020 14:08:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tusen takk for epostene. de var informative og jeg vil nok melde meg på kur ved litt senere anledning. Passer tidsmessig noe dårlig akkurat nå. Jan Justsen"

    by Jan J.

    Wed Jan 15 2020 14:06:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "veldig bra"

    by Lise S.

    Wed Jan 15 2020 13:29:46 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was veryyy good "

    by Hussam J.

    Wed Jan 15 2020 13:13:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var et spennende kurs med gode forklaringer. Jeg har lært nyttige funksjoner i Excel gjennom dette kurset."

    by Jama H.

    Wed Jan 15 2020 12:29:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "ok"

    by Frank P.

    Wed Jan 15 2020 12:16:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course was easy to understand and well explained. "

    by Anders J.

    Wed Jan 15 2020 11:50:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Fantastisk! Tusen takk!"

    by Maija-Liisa A.

    Wed Jan 15 2020 10:25:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was being so Nice for me"

    by Misgina F.

    Wed Jan 15 2020 10:03:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg var selvlært og hadde stort utbytte av kurset."

    by Kai E.

    Wed Jan 15 2020 09:49:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "verry good course"

    by Jan T.

    Wed Jan 15 2020 09:36:41 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Velidig bra "

    by Amira T.

    Wed Jan 15 2020 09:35:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for nybegynnere"

    by Hans I.

    Wed Jan 15 2020 09:18:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra, lett forståelig"

    by Lise S.

    Wed Jan 15 2020 09:14:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Selv om jeg har brukt Excel noe så var det en rekke triks jeg ikke var klar over og ble enda mer klar over at jeg må lære mer. Har derfor bestilt neste kurs også. "

    by Katarina E.

    Wed Jan 15 2020 08:37:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Fint og enkelt forklart "

    by Gerd L.

    Wed Jan 15 2020 08:33:56 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very good"

    by Ada S.

    Wed Jan 15 2020 08:33:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good course. "

    by Eric B.

    Wed Jan 15 2020 08:31:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurs"

    by Cecilie T.

    Wed Jan 15 2020 08:17:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og lettfattelig kurs for meg som nybegynner med exel"

    by Bård H.

    Wed Jan 15 2020 08:17:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Synes kurset var meget lærerikt. Tilegnet meg en del rundt diagrammer jeg ikke kunne"

    by Daniel J.

    Wed Jan 15 2020 08:01:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "good"

    by jens p.

    Wed Jan 15 2020 08:01:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lett og godt forklarende kurs"

    by Fredrik S.

    Tue Jan 14 2020 09:21:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "den var nyttig og lett å forstå "

    by Ghassan I.

    Mon Jan 13 2020 22:30:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Arvid O.

    Mon Jan 13 2020 06:36:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var lett å forstå og lærte mye nytt."

    by Morten B.

    Sun Jan 12 2020 17:59:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "wery usefull. had a lot of things that I did not know, and also a lot of thing I needed."

    by Tomine-Alice H.

    Fri Jan 10 2020 13:19:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. " "

    by Gisle S.

    Thu Jan 09 2020 17:15:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I leard a lot of stuff. This was werrrrrrry god"

    by Roger K.

    Thu Jan 09 2020 16:46:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra :-)"

    by Roald H.

    Thu Jan 09 2020 13:19:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs"

    by Per A.

    Thu Jan 09 2020 12:12:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very easy way to learn."

    by Vidar K.

    Thu Jan 09 2020 11:23:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very easy way to learn."

    by Vidar K.

    Thu Jan 09 2020 11:22:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig lærerikt"

    by Alf I.

    Thu Jan 09 2020 11:07:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra, lettfattelig og lærerikt"

    by Rune L.

    Thu Jan 09 2020 09:23:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt og enkelt forklart"

    by Oddvar L.

    Thu Jan 09 2020 08:17:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var et flott kurs og jeg lært noe hvis metoden. Noe kunne jeg fra før."

    by Hanne T.

    Thu Jan 09 2020 08:14:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig ålreit informasjon, lett å lære seg noen nyttige triks. "

    by Anniken T.

    Wed Jan 08 2020 07:07:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flott! Anbefaler :)"

    by Maria M.

    Mon Jan 06 2020 15:04:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "veldig bra"

    by Sandra R.

    Fri Jan 03 2020 15:25:46 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Innføring i Excel"

    by Runar E.

    Thu Jan 02 2020 07:57:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt og nyttig. Passende tempo for en nybegynner. :)"

    by Renate H.

    Mon Dec 30 2019 09:22:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "veldig bra og enkelt å lære Excel "

    by Gloria B.

    Thu Dec 26 2019 17:15:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very good"

    by Astrid E.

    Tue Dec 17 2019 15:09:34 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good"

    by Lasse M.

    Tue Dec 17 2019 08:11:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs. Greit at det kunne repeteres og forståelig forklaring fra kursleder . "

    by Aina R.

    Sun Dec 15 2019 19:30:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra"

    by Leif H.

    Thu Dec 12 2019 19:00:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det er fem videoer som handler om En grunnlegende innføring i Excel Budsjett og tabeller Enkle funksjoner og diagrammer Absolutt cellereferanse og målsøking HVIS-funksjonen Det var veldig nyttig kurs for meg :) "

    by Ayat S.

    Tue Dec 10 2019 19:57:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent"

    by June H.

    Tue Dec 10 2019 18:37:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Easy to follow"

    by Silje H.

    Tue Dec 10 2019 08:52:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Livet er faktisk enklere med Excel. Kurset er "straight to the point". Alt er relevant! Anbefales på det sterkeste!"

    by Tania A.

    Mon Dec 09 2019 12:20:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very refreshing, easy explained and very good to know"

    by Sanja A.

    Mon Dec 09 2019 08:40:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig grei kurs som tar for seg sentrale deler av ExCeL. "

    by Leyla H.

    Fri Dec 06 2019 10:32:59 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nybegynner kurs i ExCeL "

    by Hege O.

    Thu Dec 05 2019 17:29:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Enkelt og greit beskrevet."

    by Ronny M.

    Thu Dec 05 2019 17:28:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very useful and good explained. "

    by Alina B.

    Thu Dec 05 2019 17:20:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel - budsjett, tabeller, funksjoner, diagrammer, cellereferanse og målsøking"

    by Linda L.

    Thu Dec 05 2019 17:06:23 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very satisfied:)"

    by Hege E.

    Thu Dec 05 2019 15:04:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg kunne lite eller ingenting om excel fra før. Dette kurset hevet min kompetanse betydelig, og er nå mye tryggere i enkel bruk av excel, og dette kommer jeg til å ha betydelig nytte av i min jobbhverdag. Jeg vil spesielt trekke fram at kurset ikke er så omfattende, dvs. med kort tidsbruk så heves kompetansen betydelig. Jeg vil anbefale dette kurset på det sterkeste. "

    by Tor O.

    Thu Dec 05 2019 08:55:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flott og enkelt å forstå."

    by Lotte E.

    Thu Dec 05 2019 08:55:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og forklarende kurs. Anbefales"

    by Katrine J.

    Thu Dec 05 2019 08:03:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "That was god and usefull "

    by Sarveh B.

    Sat Nov 30 2019 00:16:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excelent course, very easy to understand. "

    by Arash A.

    Fri Nov 29 2019 15:05:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very well course"

    by Guli F.

    Thu Nov 28 2019 15:41:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra, lett å forstå"

    by Mauvika L.

    Thu Nov 28 2019 14:35:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærte mye nytting."

    by Kim A.

    Thu Nov 28 2019 08:59:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was very useful to follow up these course. I acquired a good knowledge and great experience in Excel. "

    by Firass M.

    Thu Nov 28 2019 08:57:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra greier. "

    by Sandra M.

    Thu Nov 28 2019 08:45:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig informasjon."

    by Muzaffer Y.

    Thu Nov 28 2019 08:41:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig flink til å lære bort"

    by Ann M.

    Thu Nov 28 2019 08:39:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very satisfied , it was well explained snd very fun ! Thank you "

    by Sahar H.

    Thu Nov 28 2019 08:33:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var bra👍"

    by Robert H.

    Thu Nov 28 2019 08:33:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "A really good re-introduction to Excel. If you’ve never used excel before and need a beginner course level, this course is for you! It’s easy to understand and pedagogical. "

    by Francois-Xavier C.

    Thu Nov 28 2019 08:23:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "bra"

    by Inger M.

    Thu Nov 28 2019 08:20:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent"

    by June H.

    Thu Nov 28 2019 08:02:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra innføring, selv for de som kan litt fra før av"

    by Andri T.

    Wed Nov 27 2019 12:48:12 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "f"

    by Heidi S.

    Mon Nov 25 2019 09:09:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good"

    by Linda I.

    Fri Nov 22 2019 09:48:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Enkelt og veldig forstårlig "

    by Aneta M.

    Thu Nov 21 2019 16:16:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good"

    by v.

    Thu Nov 21 2019 11:09:45 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good cases and easy to understand the different exercises of the course."

    by Morten N.

    Thu Nov 21 2019 09:00:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good"

    by A.

    Thu Nov 21 2019 08:36:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good start in exploring Excel"

    by Lene F.

    Mon Nov 18 2019 18:43:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Forståelig og effektivt"

    by Paal E.

    Sat Nov 16 2019 11:44:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "A very good course for beginners."

    by Grethe S.

    Fri Nov 15 2019 16:46:34 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Svært nyttig kurs! "

    by Sofie R.

    Fri Nov 15 2019 12:19:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd, har lært masse. "

    by Kamilla N.

    Fri Nov 15 2019 10:17:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var veldig god forklart. "

    by Diana D.

    Thu Nov 14 2019 21:30:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good!"

    by Wioletta J.

    Thu Nov 14 2019 19:25:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Easy to follow. This was very helpfull!"

    by Anna A.

    Thu Nov 14 2019 10:00:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra og lærerikt kurs"

    by Mie M.

    Thu Nov 14 2019 08:57:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget bra kurs"

    by Bjarne H.

    Thu Nov 14 2019 08:10:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig og opplysende. Gode oppgaver. Kursholder kommuniserer tydelig og enkelt. Excel ble gøy! :)"

    by Heidi R.

    Wed Nov 13 2019 09:53:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flink kursholder, og lærerik start for en nybegynner"

    by Hilde O.

    Wed Nov 13 2019 08:37:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "veldig fornøyd. Enkelt, og greit forståelig."

    by Hanne T.

    Tue Nov 12 2019 07:24:45 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig enkelt kurs, synes det hadde vært bedre hvis det hadde vært flere videoer"

    by Pajtim K.

    Mon Nov 11 2019 12:36:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Informativt og enkelt forklart"

    by Lene J.

    Mon Nov 11 2019 11:44:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Kanwal A.

    Sun Nov 10 2019 19:23:12 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Hei Kurset var ganske lærerik, godt forståelig med mange fine oppgaver. Kan godt anbefale den."

    by M.

    Fri Nov 08 2019 13:00:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra og lærerikt"

    by Kenneth B.

    Fri Nov 08 2019 09:20:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lettforståelig kurs! Gleder meg til neste :)"

    by Ingrid L.

    Fri Nov 08 2019 08:29:05 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig fint for mitt vedkommende. Har brukt regneark for mange år siden. Dette var en veldig fin repetisjon og oppfriskning."

    by Arild T.

    Thu Nov 07 2019 14:21:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good couse! "

    by Karolina S.

    Thu Nov 07 2019 13:15:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra! Lærte mye nytt. "

    by Thea M.

    Thu Nov 07 2019 12:38:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "good"

    by Katherine S.

    Thu Nov 07 2019 10:31:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra 👍"

    by Lars P.

    Thu Nov 07 2019 09:27:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was really useful vedio teaching method. I highly appreciate all your social and academic services in the society."

    by Shir M.

    Thu Nov 07 2019 09:24:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good course! Wery usefull and easy and propper way to learn."

    by Tor A.

    Thu Nov 07 2019 09:06:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It is very intersting and useful course."

    by Gul b.

    Thu Nov 07 2019 09:01:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg fikk mange tips på hvordan jeg lettere kan bruke exel på jobb. Bra forklart og forståelig gjennomføring :)"

    by Kari N.

    Thu Nov 07 2019 08:21:56 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "This course it was really helpful for me , detailed and understanding, thank you so much ."

    by Camelia T.

    Thu Nov 07 2019 08:18:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig kurs og flott med oppgaver som kunne gjøres i tillegg"

    by Marte I.

    Thu Nov 07 2019 08:09:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "good"

    by Margit R.

    Thu Nov 07 2019 08:01:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs! Veldig nyttig til eksamen! "

    by Kanwal A.

    Thu Nov 07 2019 08:01:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "veldig braog nyttig innføring i exel"

    by Egil H.

    Sun Nov 03 2019 16:17:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs! Enkelt forklart og supre funksjoner å lære som jeg ikke har visst om fra før. Anbefaler det her på det høyeste!!"

    by Marianne G.

    Sun Nov 03 2019 14:07:56 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Super bra kurs! Anbefales på det sterkeste. "

    by Sunniva H.

    Fri Nov 01 2019 21:58:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Super nyttig kurs! Veldig hjelpsomt for de som sliter litt med data kunnskaper."

    by S.

    Fri Nov 01 2019 19:31:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lettfattelig og grundig."

    by Cathrin M.

    Fri Nov 01 2019 06:50:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I learned alot with videos.its really helpfull"

    by Sumera A.

    Fri Nov 01 2019 03:06:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nyttig kurs"

    by Ola R.

    Thu Oct 31 2019 20:46:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kort innføring i Exel for nybegynnere"

    by Trygve U.

    Thu Oct 31 2019 20:18:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Magnus L.

    Thu Oct 31 2019 14:56:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig bra. Jeg er veldig fornøyd. "

    by Inna P.

    Thu Oct 31 2019 14:09:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very good"

    by Mette G.

    Thu Oct 31 2019 12:43:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg hadde behov for å friske opp mine Excel kunnskaper, og da fungerte dette kurset fint. Selv om jeg har jobbet en del med Excel tidligere, fikk jeg likevel noen nye "tips og triks"."

    by Pia W.

    Thu Oct 31 2019 10:28:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg hadde behov for å friske opp mine Excel kunnskaper, og da fungerte dette kurset veldig fint. Selv om det er et nybegynnerkurs, og jeg tidligere har jobbet en god del med Excel, fikk jeg likevel flere nye tips her. "

    by Pia W.

    Thu Oct 31 2019 10:12:45 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takk for jeg fikk muligheten til oppfrisking i det grunnlegende i Exel"

    by Ronald K.

    Thu Oct 31 2019 09:01:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lett forståelig kursopplegg."

    by Olaf R.

    Thu Oct 31 2019 08:48:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra. "

    by Eirik M.

    Thu Oct 31 2019 08:27:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Detre var en veldig lærerikt kurs som åpnet nye muligher for meg. Lage enkle kalkyler, budsjettering og avkastning."

    by Monique P.

    Thu Oct 31 2019 08:26:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel"

    by Ramune P.

    Thu Oct 31 2019 08:19:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra!"

    by Hans K.

    Thu Oct 31 2019 08:15:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra med tilhørende oppgaver! "

    by Tonje S.

    Thu Oct 31 2019 08:12:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra opplæring, ble litt klokere. "

    by Cathrine K.

    Thu Oct 31 2019 08:08:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Enkelt og ukomplisert forklart i kurset. anbefales absolutt "

    by Terje G.

    Thu Oct 31 2019 08:04:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "learn a lot of new things "

    by Annie T.

    Thu Oct 31 2019 08:01:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Enkelt å forstå, og bra med egne oppgaver. Lærer best når man får prøve selv. "

    by Ida K.

    Wed Oct 30 2019 12:50:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nice startup "

    by Henrik K.

    Mon Oct 28 2019 09:00:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra, enkelt forklart så alle skjønner "

    by Elin H.

    Mon Oct 28 2019 08:16:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfekt"

    by Lene V.

    Sun Oct 27 2019 11:09:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nøye fortalt, enkelt å henge med på instrukser. "

    by Lena R.

    Fri Oct 25 2019 07:17:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flott kurs som forklarer de mest brukte funksjonene i Excel på en lettfattelig måte. Perfekt for nybegynnere og selvlærte."

    by Håvard S.

    Thu Oct 24 2019 15:53:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig pedagogisk riktig og lett å skjønne hva som menes."

    by Kolbjørn S.

    Thu Oct 24 2019 15:37:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfekt"

    by Alf A.

    Thu Oct 24 2019 15:26:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "fantastisk lærerikt"

    by Maria K.

    Thu Oct 24 2019 07:47:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Dette var tydelig gjennomført og veldig lærerikt"

    by Tom A.

    Thu Oct 24 2019 07:41:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig nyttig Og lærerik! Tusen takk! "

    by Maryna G.

    Thu Oct 24 2019 07:40:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig intr kurs, og lærte masse. Anbefales for ferske, men også for de som vil oppdateres :)"

    by Cathrine T.

    Thu Oct 24 2019 07:14:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. " Veldig bra og lærerikt"

    by Sigurd S.

    Thu Oct 24 2019 07:05:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs"

    by Vegard S.

    Tue Oct 22 2019 08:57:05 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt."

    by Jahangir A.

    Mon Oct 21 2019 15:12:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Enkelt og greit for nybegynnere"

    by Målfrid L.

    Thu Oct 17 2019 18:39:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flott kurs som forklarer de mest brukte funksjonene i Excel på en lettfattelig måte. Perfekt for nybegynnere og selvlærte."

    by Håvard S.

    Mon Oct 14 2019 14:51:41 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lettvint1"

    by Maral M.

    Tue Sep 24 2019 18:07:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Great."

    by Sigrun S.

    Wed Sep 11 2019 08:14:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lett å forstå, gode eksempler som er fine å øve på. Ett særdeles godt forståelig kurs. "

    by Jan M.

    Fri Sep 06 2019 09:29:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt pedagogisk lagt opp. Tydelig forklart og relevante oppgaver. Et veldig fint kurs for å få frisket opp i viktige funksjoner."

    by Cathrine M.

    Wed Sep 04 2019 13:03:04 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra exel kurset. Anbefaler dette kurs til alle. "

    by Roma S.

    Sun Sep 01 2019 19:39:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt"

    by Barbro J.

    Thu Aug 29 2019 17:23:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra! Kurset tar opp nyttige formler og er fremstilt på en enkel og pedagogisk måte. "

    by Kine H.

    Thu Aug 29 2019 09:26:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset har vært velg fornuftig. lærte mye. "

    by `Shirani S.

    Wed Aug 28 2019 12:42:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Ganske oppfriskende og nyttig!"

    by Marija H.

    Fri Aug 23 2019 10:21:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good"

    by Kjersti T.

    Thu Aug 22 2019 12:26:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt. Enkelt og greit forklart..."

    by Kjell R.

    Thu Aug 22 2019 10:42:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good"

    by Mariann G.

    Thu Aug 22 2019 07:14:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd! Lærte mye nytt og fikk frisket opp hukommelsen :)"

    by Maral M.

    Thu Aug 22 2019 07:10:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra, har brukt Excel i 20 år. Trodde dette ikke var noe for meg. Men der tok jeg feil, lærte mye. Har brukt Excel på en tungvint måte, men lærte nå at mange funksjoner ligger i menyene."

    by Tor O.

    Thu Aug 22 2019 07:08:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "En god innføring i excel"

    by Kristian E.

    Wed Aug 21 2019 07:53:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget bra kurs."

    by Robert I.

    Mon Aug 19 2019 08:21:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Enkelt å følge."

    by Anders M.

    Sat Aug 17 2019 19:22:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lett forklart. Tusen takk for hjelp. Lykke til videre."

    by Sylvia G.

    Wed Aug 14 2019 12:39:12 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et lærerikt kurs,jeg har lært alt som jeg trenger for min jobb.Tusen hjertelig takk."

    by Aliaa A.

    Wed Aug 14 2019 00:15:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra."

    by Bjørg H.

    Tue Aug 13 2019 09:50:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very pleased with the course, good to repeat knowledge since it is a "

    by Jack D.

    Sun Aug 11 2019 15:15:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Exel kurs "

    by irina A.

    Sat Aug 10 2019 16:56:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Exel regler og regning"

    by Cathrine A.

    Fri Aug 09 2019 10:00:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig klar og lærerikt"

    by Claudia S.

    Thu Aug 08 2019 13:21:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Easy and great explained!! Finally I found someone who did this in an understandable way :)"

    by Elsa T.

    Thu Aug 08 2019 07:49:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd med kurset! Oversiktlig, og god kursholder. "

    by Solrun S.

    Mon Aug 05 2019 07:26:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Selv om jeg har tatt nybegynner kurs i excel tidligere, så var det flere gode tips å ta med. Det var også veldig nyttig med oppgavene som hørte til slik at man fikk prøvd selv. "

    by Liv J.

    Fri Aug 02 2019 07:35:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig enkelt og lett forståelig kurs selv om du er nybegynner eller bare bruker kurset til oppfrisking av gamle kunnskaper"

    by Christer S.

    Thu Aug 01 2019 21:37:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det er veldig bra kurs, lett å forstå, oppsette er veldig pedagogisk. "

    by Hamed M.

    Thu Aug 01 2019 08:22:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempeflott og veldig lærerikt 😊 tusen takk! "

    by Wenche J.

    Thu Aug 01 2019 07:38:56 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs som kan anbefales! "

    by Jan O.

    Thu Aug 01 2019 07:19:12 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg syntes det var veldig lærerikt og gøy. Videoene var lett å forstå, å gjorde det lettere å lære."

    by Kristine K.

    Tue Jul 30 2019 16:28:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I learned exactly the things needed in my type of work, and it was very easy ot follow the instructions. I do hope i remember everything!"

    by Mari T.

    Thu Jul 25 2019 13:22:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs"

    by Sumathi S.

    Thu Jul 25 2019 08:56:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra! "

    by Lulzim H.

    Thu Jul 25 2019 08:02:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs for nybegynnere. "

    by Marianne T.

    Thu Jul 25 2019 07:37:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very good"

    by Emilie Å.

    Sat Jul 20 2019 20:01:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Enkelt, pedagogisk, og litt nytt,.selv om brukt excel I mange år."

    by Nina M.

    Fri Jul 19 2019 11:49:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurs som krever at man ikke er helt blank på Excel, men har behov for en oppdatering og å gjøre ting litt lettere. Kjekt å kunne spole tilbake og se om igjen. Forklart i et enkelt språk og tempo. "

    by Tone E.

    Thu Jul 18 2019 15:49:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt"

    by Tonje R.

    Thu Jul 18 2019 07:12:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig, et godt kurs "

    by Kari H.

    Wed Jul 17 2019 04:52:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. ","

    by Geir G.

    Thu Jul 11 2019 23:27:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Hei, jeg er veldig fornøyd med kurset. Veldig nyttig at man kan spole bakover og se ting igjen dersom man er usikker."

    by Magnus S.

    Thu Jul 11 2019 11:01:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttige tips om programmet"

    by Bjørn E.

    Thu Jul 11 2019 10:59:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kursopplegg som passer for nybegynnere og mer erfarne som vil friske opp kunnskapen og lære noen nye triks."

    by Trine L.

    Thu Jul 11 2019 10:00:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempebra. "

    by Jan O.

    Thu Jul 11 2019 08:32:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good, I learnd a lot. "

    by Torill S.

    Thu Jul 11 2019 07:12:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et veldig lærerikt Excel kurs. Anbefales!"

    by Madeleine R.

    Mon Jul 08 2019 07:09:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent course. He helped me a lot."

    by Ana O.

    Thu Jul 04 2019 15:58:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt kurs for nybegynnere :) "

    by Christine A.

    Thu Jul 04 2019 13:35:45 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfect fit for beginners!"

    by Morten E.

    Thu Jul 04 2019 11:58:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfect fit for beginners!"

    by Morten E.

    Thu Jul 04 2019 11:55:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Fin innføring i Exel"

    by Siw A.

    Thu Jul 04 2019 11:38:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig og inspirerende. Godt pedagogisk opplegg"

    by Anne-Marte B.

    Thu Jul 04 2019 09:21:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg har lært: * grunnleggende innføring * Budsjett og tabeller * Enkle funksjoner og diagrammer * celle referanse og Mål søking * HVIS funksjonen Takk Hilsen: Deeq Abdiyare Ali"

    by Deeq A.

    Thu Jun 27 2019 19:07:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Before this course, I had little to no knowledge in excel and today my knowledge is broader. Thank you very much for this great opportunity! I would highly recommend Excel Akademiet. Thank you!"

    by Harriet M.

    Thu Jun 27 2019 17:51:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nice course"

    by YONATAN A.

    Thu Jun 27 2019 13:37:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "it's was very good course and i learned new things."

    by Excelkurs .

    Thu Jun 27 2019 13:32:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg likte kursen. Den er veldig fin "

    by Olga K.

    Thu Jun 27 2019 13:26:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs!"

    by Jens-Eivind R.

    Thu Jun 27 2019 12:38:23 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for nybegynnere"

    by Araz H.

    Sun Jun 23 2019 19:41:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course is very useful and important"

    by Omar Y.

    Sun Jun 23 2019 15:08:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs"

    by Jan A.

    Thu Jun 20 2019 09:38:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fint , og forståelsesfullt. "

    by Angelina D.

    Thu Jun 20 2019 07:34:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent "

    by Arlene g.

    Thu Jun 20 2019 07:21:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget fornøyd"

    by Marthin O.

    Fri Jun 14 2019 10:36:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfekt"

    by Ghita F.

    Fri Jun 14 2019 07:44:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for Nybegynnere"

    by Jakob A.

    Thu Jun 13 2019 17:58:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var en verdifull kurs uten kostnader. Takker veldig for din bidragselen at du fikk den ideen tok seg tid til det."

    by Ravinder S.

    Thu Jun 13 2019 09:29:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs"

    by Kenneth O.

    Thu Jun 13 2019 09:01:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The king in Excel."

    by Svein B.

    Thu Jun 13 2019 09:00:12 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt forklart og bra visuelt format"

    by Jan A.

    Thu Jun 13 2019 08:30:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "wery satisfied"

    by Odd E.

    Thu Jun 13 2019 08:24:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Shawn M.

    Thu Jun 13 2019 07:52:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Shaw M.

    Thu Jun 13 2019 07:52:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Efficient, easy to understand and use. New understanding about the hole excel universe. Thumbs up!"

    by Marita F.

    Thu Jun 13 2019 07:36:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Dominika K.

    Thu Jun 13 2019 07:18:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs! Mye nyttig kunnskap for en nybegynner, og veldig bra forklart. "

    by Kirsten J.

    Thu Jun 13 2019 07:13:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "34"

    by w.

    Tue Jun 11 2019 16:18:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "something is up "

    by Rokas v.

    Tue Jun 11 2019 16:18:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig god lærling. Kurset er ikkje satt opp for komplisert og det var greit å følge med på det kursholder gjorde i reknearket. Veldig fornøgs"

    by Stian R.

    Tue Jun 11 2019 12:51:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra!"

    by Yuliya O.

    Tue Jun 11 2019 12:20:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra innføringskurs. "

    by Knut Ø.

    Sat Jun 08 2019 14:26:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I've learned a lot more than I thought."

    by Magida M.

    Fri Jun 07 2019 09:30:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Easy Learning and Great understanding"

    by Åse L.

    Fri Jun 07 2019 06:11:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lagt opp bra i emailene. Bare det å få det samlet i én mail til slutt var supert. Lett å følge!"

    by Lillian S.

    Thu Jun 06 2019 13:48:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et grunnkurs i Excel"

    by Bjørn K.

    Thu Jun 06 2019 09:41:59 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I thought they were a very helpful course"

    by Per G.

    Thu Jun 06 2019 08:11:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I thought they were a very helpful course"

    by Per G.

    Thu Jun 06 2019 08:10:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd. "

    by Nils-Arne J.

    Thu Jun 06 2019 07:09:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt forklarte oppgaver og lett forståelig. Lærte meg nye ting enda jeg har holdt på i mange år."

    by Tom L.

    Wed Jun 05 2019 12:50:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "A very good way to get started with excell "

    by Bettina B.

    Tue Jun 04 2019 15:42:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. " "

    by ilze L.

    Tue Jun 04 2019 06:34:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Birgit "

    by Birgit S.

    Mon Jun 03 2019 10:42:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Som nybegynner fant jeg kurset veldig lærerrikt og nyttig! Absolutt noe jeg kan benytte videre i utdanning og jobb."

    by Anne-Grethe A.

    Mon Jun 03 2019 09:58:41 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig godt forklart. Flott for nybegynnere"

    by May B.

    Fri May 31 2019 13:17:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var svært lærerikt for en gammel snekker."

    by Knut J.

    Fri May 31 2019 10:51:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tipp topp"

    by Lene Y.

    Thu May 30 2019 22:06:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tipp topp"

    by Lene Y.

    Thu May 30 2019 22:05:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Thank you! It was very helpful!!"

    by Anna K.

    Thu May 30 2019 08:26:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Ok, mange nyttige tips"

    by Dagfinn S.

    Sun May 26 2019 17:16:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "super kurs!!!"

    by Juras T.

    Sun May 26 2019 09:05:05 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good "

    by M. T.

    Fri May 24 2019 12:48:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I am very satisfied . This course gave me useful tips and motivation to learn more. Therefore I have ordred the next level."

    by Tom S.

    Fri May 24 2019 09:18:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Grunnkurs i Exel."

    by Knut A.

    Thu May 23 2019 09:53:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempeflott kurs. Anbefales"

    by Lisbeth H.

    Thu May 23 2019 09:15:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs. Starter på et rett nivå og tar for seg de fleste måter å utnytte excel på. Anbefales til alle nybegynnere!!"

    by Morten J.

    Thu May 23 2019 08:55:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurs har vart veldig bra . Jeg lærte mye "

    by Carolina S.

    Thu May 23 2019 08:50:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "it was very good "

    by Adam .

    Fri May 10 2019 08:23:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs! "

    by Mia S.

    Fri May 10 2019 07:56:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra å lærerikt kurs, lærte erektil veldi mye som jg ikke kunne, topp scoore⭐⭐⭐⭐"

    by Vegar S.

    Thu May 09 2019 20:02:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I advise anyone to join the course. "

    by Adel S.

    Thu May 09 2019 18:24:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nice easy short couse for the most basic things you need to know"

    by Øyvind F.

    Thu May 09 2019 18:00:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "God oppfriskning. Veldig grunnleggende funksjoner. "

    by Pål S.

    Thu May 09 2019 10:46:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by S.

    Thu May 09 2019 07:28:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takk Halvard for videoene, det var veldig nyttig for meg. Jeg ønsker å fortsette med mer videoene. når jeg har bedre økonomi. Tusen takk"

    by Maysaa S.

    Thu May 09 2019 07:09:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig oversiktlig og fint. Kjempefin oppfølging med mail hver dag. "

    by Mia S.

    Thu May 09 2019 07:05:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for Nybegynnere "

    by Araz H.

    Thu May 09 2019 07:03:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takk. Fin hjelp i hverdagen. Forklart på en veldig enkel måte og i riktig ."

    by Bekim K.

    Wed May 08 2019 06:26:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nesten som datakortet"

    by Sturla S.

    Fri May 03 2019 10:32:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og nyttig kurs "

    by Rune C.

    Thu May 02 2019 08:55:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra "

    by Abbas R.

    Tue Apr 30 2019 14:45:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Hei! Jeg så 5 videoer fra deg og jeg lærte mye. jeg lærte om ( En grunnleggende innføring og absolutt og cellereferanse)og (budsjett og tabeller og sektordiagram/kaka diagram), og (enkle funksjoner og diagrammer,gjennomsnitt,summer,modus,medianen.),og (absolutt cellereferanse og måls øking( hvor mye prosent %avkastning kan øke eller nedgang,endre % avkastning.), og(hvis funksjonen:det er resultat for studenter bestått eler ikke bestått ,og krav for å få bonus.)."

    by Sanaa H.

    Mon Apr 29 2019 08:45:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt! Godt forklart og med fine oppgaver."

    by Gøril B.

    Thu Apr 25 2019 07:12:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs"

    by John A.

    Thu Apr 18 2019 09:54:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flott kurs! Jeg lærte mye nytt og vil sterkt anbefale dette kurset videre!"

    by Tor H.

    Tue Apr 16 2019 09:06:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra for meg selv om jeg har jobbet i exel i over 10 år"

    by Bims E.

    Tue Apr 09 2019 12:32:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig godt kurs for nybegynnere. "

    by Martine A.

    Wed Apr 03 2019 11:27:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerik, og fremstilt på enkelt og lett tilgjengelig måte"

    by Justyna D.

    Tue Apr 02 2019 20:12:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "5 moduler/video med flott fremføring og hjelp."

    by Jan R.

    Mon Apr 01 2019 10:13:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I think it was a very good course"

    by Irene N.

    Thu Mar 28 2019 19:45:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I think it was a good course. :)"

    by Irene N.

    Thu Mar 28 2019 19:43:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra "

    by Erlend V.

    Thu Mar 28 2019 13:35:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfekt opplæring, tusen takk!"

    by Iveta B.

    Thu Mar 28 2019 13:06:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Great!"

    by Richard F.

    Thu Mar 28 2019 10:53:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good course. Easy to understand. "

    by Henning W.

    Thu Mar 28 2019 09:18:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good course. Easy to understand. "

    by Henning W.

    Thu Mar 28 2019 09:17:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course is useful and easy to learn. "

    by Van N.

    Thu Mar 28 2019 08:29:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig kurs :)"

    by Trine E.

    Thu Mar 28 2019 08:24:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs!"

    by Carl W.

    Thu Mar 28 2019 08:23:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt kurs , sjøl for en som har brukt Excel i mange år:-)"

    by Bjørn G.

    Thu Mar 28 2019 08:20:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lettfattelig, inspirerende og gøy!"

    by Renate S.

    Wed Mar 27 2019 20:05:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "i like it"

    by Elena W.

    Mon Mar 25 2019 15:12:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good presentations and well explained ."

    by Marianne K.

    Mon Mar 25 2019 06:11:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Exelent course for learning."

    by Bjarne T.

    Sat Mar 23 2019 16:27:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Til tross for at jeg har brukt Excel i noen år, lærte jeg mye nytt og veldig kjekt! God lærer!"

    by Lillann H.

    Fri Mar 22 2019 15:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Er veldig fornøyd med kurset. Veldig enkelt og lærerikt!"

    by Lillian T.

    Thu Mar 21 2019 15:01:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for nybegynnere er veldig hjelpfull kurs for nybegynner. Takk "

    by MD N.

    Thu Mar 21 2019 14:53:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs "

    by Karl H.

    Thu Mar 21 2019 13:41:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was very useful, and I learnt alot."

    by Heidi H.

    Thu Mar 21 2019 11:12:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very god course "

    by Souad R.

    Thu Mar 21 2019 10:20:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Bård B.

    Thu Mar 21 2019 10:05:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Verry good."

    by Agnes Z.

    Thu Mar 21 2019 10:01:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt fremstilt pedagogisk og lett å forstå"

    by Rune J.

    Thu Mar 21 2019 09:49:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget bra "

    by Arild E.

    Thu Mar 21 2019 09:23:04 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel kurs"

    by Jane S.

    Thu Mar 21 2019 09:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig fint og forståelig og jeg har lært mye av kurset. Tusen takk for hjelpen."

    by Muna A.

    Thu Mar 21 2019 08:51:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Thankeyou"

    by S.

    Thu Mar 21 2019 08:39:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tusen hjerte takk for det kurset. jeg er veldig fornøy å ta denne kurset.Veldig godt og enkelt forklart, og det er veldig enkel å lære. Jeg anbefales alle som vil ha å lære Excel "

    by Khadra H.

    Thu Mar 21 2019 08:32:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra opplegg"

    by Odd A.

    Thu Mar 21 2019 08:31:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Inga R.

    Thu Mar 21 2019 08:25:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempenyttig kurs! Nå ble ExCeL mye mer meningsfullt. "

    by Hanna-Lisa B.

    Thu Mar 21 2019 08:03:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs! "

    by Per I.

    Thu Mar 21 2019 08:03:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd med mitt først xl kurs. "

    by Irene D.

    Tue Mar 19 2019 13:34:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent !"

    by Eivind E.

    Mon Mar 18 2019 19:32:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent !"

    by Eivind E.

    Mon Mar 18 2019 19:19:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Verey good and simple explain:)"

    by Toseef A.

    Sun Mar 17 2019 13:29:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempefint og nyttig kurs! Enkelt og pedagogisk forklart! I tillegg får man raskt svar om man lurer på noe, også temaer utenom kurset. Har anbefalt det til flere."

    by Linda D.

    Fri Mar 15 2019 10:15:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget fornøyd! Godt forklart- selv om jeg benytter ExCeL daglig lærte jeg noen nye triks som jeg kan ta i bruk for å forenkle hverdagen."

    by Heidi M.

    Thu Mar 14 2019 22:05:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget fornøyd! Godt forklart- selv om jeg benytter ExCeL daglig lærte jeg noen nye triks som jeg kan ta i bruk for å forenkle hverdagen."

    by Heidi M.

    Thu Mar 14 2019 22:04:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent introduction, with all the basic steps. "

    by Øyvind B.

    Thu Mar 14 2019 10:03:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takker for eit utrolig lærerikt kurs. Alt er forklart på en enkel og forståelig måte :-)"

    by Berit H.

    Thu Mar 14 2019 09:55:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very good!"

    by Anne B.

    Thu Mar 14 2019 08:34:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra!"

    by Runi G.

    Thu Mar 14 2019 08:12:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "exellent"

    by Alise P.

    Thu Mar 14 2019 08:10:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig oversiktlig å lett å lære."

    by Monicha S.

    Thu Mar 14 2019 08:05:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt kurs. "

    by Tonje V.

    Thu Mar 14 2019 08:02:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Extremely satisfied with the course. Great explaining, and fast but not fast progress"

    by Bredo J.

    Thu Mar 14 2019 08:02:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget bra"

    by Odd T.

    Tue Mar 12 2019 10:22:05 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra innføring i raskt oppsett av grunnleggende funksjoner."

    by Tore K.

    Mon Mar 11 2019 08:03:23 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course was great but its more better when someone teaching me in actual. Its help a lot for me as a beginner. Thank you"

    by Sonia N.

    Thu Mar 07 2019 17:27:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig kurs"

    by Dag I.

    Thu Mar 07 2019 09:54:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og lærerikt kurs"

    by Elin B.

    Thu Mar 07 2019 09:31:04 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt "

    by Tor B.

    Thu Mar 07 2019 09:22:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Dette var et svært bra kurs! "

    by Eirik J.

    Thu Mar 07 2019 09:03:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I like Excel"

    by Irish j.

    Thu Mar 07 2019 08:34:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et lettfattelig innføringskurs i Excell som jeg vil ha stor nytte av fremover."

    by Elisabeth M.

    Thu Mar 07 2019 08:08:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd med kurset. En lærerrik og god innføring i exel, jeg vil lære mere."

    by Odd T.

    Thu Mar 07 2019 08:08:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "dette var et greit kurs for nybegynnere. lærte å bruke Excel bedre og enklere "

    by Roger S.

    Thu Mar 07 2019 08:04:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)


CourseReviews.io - All rights reservedTerms and Conditions