Reviews of Excel for Nybegynnere

from Excel Akademiet


Website: https://www.excelakademiet.no/excel-for-nybegynnere

Description:

Har du ingen eller liten kjennskap til Excel? I løpet av de neste 5 dagene vil du få tilsendt 5 instruksjonsvideoer. Her vil vi gå igjennom 10 praktiske oppgaver og du vil lære du alt du trenger å vite for å bruk Excel som et effektivt verktøy! Kurset er gratis!

Write review

4.8

148 reviews
  • 5 stars122
  • 4 stars22
  • 3 stars3
  • 2 stars1
  • 1 stars0
  1. "Veldig nyttig, et godt kurs "

    by Kari H.

    Wed Jul 17 2019 04:52:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. ","

    by Geir G.

    Thu Jul 11 2019 23:27:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Hei, jeg er veldig fornøyd med kurset. Veldig nyttig at man kan spole bakover og se ting igjen dersom man er usikker."

    by Magnus S.

    Thu Jul 11 2019 11:01:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttige tips om programmet"

    by Bjørn E.

    Thu Jul 11 2019 10:59:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kursopplegg som passer for nybegynnere og mer erfarne som vil friske opp kunnskapen og lære noen nye triks."

    by Trine L.

    Thu Jul 11 2019 10:00:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempebra. "

    by Jan O.

    Thu Jul 11 2019 08:32:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good, I learnd a lot. "

    by Torill S.

    Thu Jul 11 2019 07:12:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et veldig lærerikt Excel kurs. Anbefales!"

    by Madeleine R.

    Mon Jul 08 2019 07:09:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent course. He helped me a lot."

    by Ana O.

    Thu Jul 04 2019 15:58:44 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt kurs for nybegynnere :) "

    by Christine A.

    Thu Jul 04 2019 13:35:45 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfect fit for beginners!"

    by Morten E.

    Thu Jul 04 2019 11:58:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfect fit for beginners!"

    by Morten E.

    Thu Jul 04 2019 11:55:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Fin innføring i Exel"

    by Siw A.

    Thu Jul 04 2019 11:38:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig og inspirerende. Godt pedagogisk opplegg"

    by Anne-Marte B.

    Thu Jul 04 2019 09:21:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg har lært: * grunnleggende innføring * Budsjett og tabeller * Enkle funksjoner og diagrammer * celle referanse og Mål søking * HVIS funksjonen Takk Hilsen: Deeq Abdiyare Ali"

    by Deeq A.

    Thu Jun 27 2019 19:07:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Before this course, I had little to no knowledge in excel and today my knowledge is broader. Thank you very much for this great opportunity! I would highly recommend Excel Akademiet. Thank you!"

    by Harriet M.

    Thu Jun 27 2019 17:51:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nice course"

    by YONATAN A.

    Thu Jun 27 2019 13:37:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "it's was very good course and i learned new things."

    by Excelkurs .

    Thu Jun 27 2019 13:32:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Jeg likte kursen. Den er veldig fin "

    by Olga K.

    Thu Jun 27 2019 13:26:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs!"

    by Jens-Eivind R.

    Thu Jun 27 2019 12:38:23 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for nybegynnere"

    by Araz H.

    Sun Jun 23 2019 19:41:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course is very useful and important"

    by Omar Y.

    Sun Jun 23 2019 15:08:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs"

    by Jan A.

    Thu Jun 20 2019 09:38:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fint , og forståelsesfullt. "

    by Angelina D.

    Thu Jun 20 2019 07:34:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent "

    by Arlene g.

    Thu Jun 20 2019 07:21:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget fornøyd"

    by Marthin O.

    Fri Jun 14 2019 10:36:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfekt"

    by Ghita F.

    Fri Jun 14 2019 07:44:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for Nybegynnere"

    by Jakob A.

    Thu Jun 13 2019 17:58:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var en verdifull kurs uten kostnader. Takker veldig for din bidragselen at du fikk den ideen tok seg tid til det."

    by Ravinder S.

    Thu Jun 13 2019 09:29:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs"

    by Kenneth O.

    Thu Jun 13 2019 09:01:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The king in Excel."

    by Svein B.

    Thu Jun 13 2019 09:00:12 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt forklart og bra visuelt format"

    by Jan A.

    Thu Jun 13 2019 08:30:40 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "wery satisfied"

    by Odd E.

    Thu Jun 13 2019 08:24:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Shawn M.

    Thu Jun 13 2019 07:52:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Shaw M.

    Thu Jun 13 2019 07:52:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Efficient, easy to understand and use. New understanding about the hole excel universe. Thumbs up!"

    by Marita F.

    Thu Jun 13 2019 07:36:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good"

    by Dominika K.

    Thu Jun 13 2019 07:18:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs! Mye nyttig kunnskap for en nybegynner, og veldig bra forklart. "

    by Kirsten J.

    Thu Jun 13 2019 07:13:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "34"

    by w.

    Tue Jun 11 2019 16:18:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "something is up "

    by Rokas v.

    Tue Jun 11 2019 16:18:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig god lærling. Kurset er ikkje satt opp for komplisert og det var greit å følge med på det kursholder gjorde i reknearket. Veldig fornøgs"

    by Stian R.

    Tue Jun 11 2019 12:51:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra!"

    by Yuliya O.

    Tue Jun 11 2019 12:20:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra innføringskurs. "

    by Knut Ø.

    Sat Jun 08 2019 14:26:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I've learned a lot more than I thought."

    by Magida M.

    Fri Jun 07 2019 09:30:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Easy Learning and Great understanding"

    by Åse L.

    Fri Jun 07 2019 06:11:25 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lagt opp bra i emailene. Bare det å få det samlet i én mail til slutt var supert. Lett å følge!"

    by Lillian S.

    Thu Jun 06 2019 13:48:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et grunnkurs i Excel"

    by Bjørn K.

    Thu Jun 06 2019 09:41:59 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I thought they were a very helpful course"

    by Per G.

    Thu Jun 06 2019 08:11:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I thought they were a very helpful course"

    by Per G.

    Thu Jun 06 2019 08:10:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd. "

    by Nils-Arne J.

    Thu Jun 06 2019 07:09:19 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt forklarte oppgaver og lett forståelig. Lærte meg nye ting enda jeg har holdt på i mange år."

    by Tom L.

    Wed Jun 05 2019 12:50:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "A very good way to get started with excell "

    by Bettina B.

    Tue Jun 04 2019 15:42:20 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. " "

    by ilze L.

    Tue Jun 04 2019 06:34:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Birgit "

    by Birgit S.

    Mon Jun 03 2019 10:42:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Som nybegynner fant jeg kurset veldig lærerrikt og nyttig! Absolutt noe jeg kan benytte videre i utdanning og jobb."

    by Anne-Grethe A.

    Mon Jun 03 2019 09:58:41 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig godt forklart. Flott for nybegynnere"

    by May B.

    Fri May 31 2019 13:17:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Det var svært lærerikt for en gammel snekker."

    by Knut J.

    Fri May 31 2019 10:51:07 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tipp topp"

    by Lene Y.

    Thu May 30 2019 22:06:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tipp topp"

    by Lene Y.

    Thu May 30 2019 22:05:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Thank you! It was very helpful!!"

    by Anna K.

    Thu May 30 2019 08:26:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Ok, mange nyttige tips"

    by Dagfinn S.

    Sun May 26 2019 17:16:36 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "super kurs!!!"

    by Juras T.

    Sun May 26 2019 09:05:05 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good "

    by M. T.

    Fri May 24 2019 12:48:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I am very satisfied . This course gave me useful tips and motivation to learn more. Therefore I have ordred the next level."

    by Tom S.

    Fri May 24 2019 09:18:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Grunnkurs i Exel."

    by Knut A.

    Thu May 23 2019 09:53:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempeflott kurs. Anbefales"

    by Lisbeth H.

    Thu May 23 2019 09:15:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs. Starter på et rett nivå og tar for seg de fleste måter å utnytte excel på. Anbefales til alle nybegynnere!!"

    by Morten J.

    Thu May 23 2019 08:55:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurs har vart veldig bra . Jeg lærte mye "

    by Carolina S.

    Thu May 23 2019 08:50:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "it was very good "

    by Adam .

    Fri May 10 2019 08:23:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs! "

    by Mia S.

    Fri May 10 2019 07:56:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra å lærerikt kurs, lærte erektil veldi mye som jg ikke kunne, topp scoore⭐⭐⭐⭐"

    by Vegar S.

    Thu May 09 2019 20:02:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I advise anyone to join the course. "

    by Adel S.

    Thu May 09 2019 18:24:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nice easy short couse for the most basic things you need to know"

    by Øyvind F.

    Thu May 09 2019 18:00:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "God oppfriskning. Veldig grunnleggende funksjoner. "

    by Pål S.

    Thu May 09 2019 10:46:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by S.

    Thu May 09 2019 07:28:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takk Halvard for videoene, det var veldig nyttig for meg. Jeg ønsker å fortsette med mer videoene. når jeg har bedre økonomi. Tusen takk"

    by Maysaa S.

    Thu May 09 2019 07:09:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig oversiktlig og fint. Kjempefin oppfølging med mail hver dag. "

    by Mia S.

    Thu May 09 2019 07:05:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for Nybegynnere "

    by Araz H.

    Thu May 09 2019 07:03:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takk. Fin hjelp i hverdagen. Forklart på en veldig enkel måte og i riktig ."

    by Bekim K.

    Wed May 08 2019 06:26:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nesten som datakortet"

    by Sturla S.

    Fri May 03 2019 10:32:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og nyttig kurs "

    by Rune C.

    Thu May 02 2019 08:55:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra "

    by Abbas R.

    Tue Apr 30 2019 14:45:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Hei! Jeg så 5 videoer fra deg og jeg lærte mye. jeg lærte om ( En grunnleggende innføring og absolutt og cellereferanse)og (budsjett og tabeller og sektordiagram/kaka diagram), og (enkle funksjoner og diagrammer,gjennomsnitt,summer,modus,medianen.),og (absolutt cellereferanse og måls øking( hvor mye prosent %avkastning kan øke eller nedgang,endre % avkastning.), og(hvis funksjonen:det er resultat for studenter bestått eler ikke bestått ,og krav for å få bonus.)."

    by Sanaa H.

    Mon Apr 29 2019 08:45:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt! Godt forklart og med fine oppgaver."

    by Gøril B.

    Thu Apr 25 2019 07:12:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs"

    by John A.

    Thu Apr 18 2019 09:54:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flott kurs! Jeg lærte mye nytt og vil sterkt anbefale dette kurset videre!"

    by Tor H.

    Tue Apr 16 2019 09:06:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra for meg selv om jeg har jobbet i exel i over 10 år"

    by Bims E.

    Tue Apr 09 2019 12:32:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig godt kurs for nybegynnere. "

    by Martine A.

    Wed Apr 03 2019 11:27:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerik, og fremstilt på enkelt og lett tilgjengelig måte"

    by Justyna D.

    Tue Apr 02 2019 20:12:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "5 moduler/video med flott fremføring og hjelp."

    by Jan R.

    Mon Apr 01 2019 10:13:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I think it was a very good course"

    by Irene N.

    Thu Mar 28 2019 19:45:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I think it was a good course. :)"

    by Irene N.

    Thu Mar 28 2019 19:43:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra "

    by Erlend V.

    Thu Mar 28 2019 13:35:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfekt opplæring, tusen takk!"

    by Iveta B.

    Thu Mar 28 2019 13:06:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Great!"

    by Richard F.

    Thu Mar 28 2019 10:53:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good course. Easy to understand. "

    by Henning W.

    Thu Mar 28 2019 09:18:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good course. Easy to understand. "

    by Henning W.

    Thu Mar 28 2019 09:17:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course is useful and easy to learn. "

    by Van N.

    Thu Mar 28 2019 08:29:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig kurs :)"

    by Trine E.

    Thu Mar 28 2019 08:24:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs!"

    by Carl W.

    Thu Mar 28 2019 08:23:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt kurs , sjøl for en som har brukt Excel i mange år:-)"

    by Bjørn G.

    Thu Mar 28 2019 08:20:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lettfattelig, inspirerende og gøy!"

    by Renate S.

    Wed Mar 27 2019 20:05:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "i like it"

    by Elena W.

    Mon Mar 25 2019 15:12:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good presentations and well explained ."

    by Marianne K.

    Mon Mar 25 2019 06:11:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Exelent course for learning."

    by Bjarne T.

    Sat Mar 23 2019 16:27:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Til tross for at jeg har brukt Excel i noen år, lærte jeg mye nytt og veldig kjekt! God lærer!"

    by Lillann H.

    Fri Mar 22 2019 15:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Er veldig fornøyd med kurset. Veldig enkelt og lærerikt!"

    by Lillian T.

    Thu Mar 21 2019 15:01:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for nybegynnere er veldig hjelpfull kurs for nybegynner. Takk "

    by MD N.

    Thu Mar 21 2019 14:53:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs "

    by Karl H.

    Thu Mar 21 2019 13:41:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was very useful, and I learnt alot."

    by Heidi H.

    Thu Mar 21 2019 11:12:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very god course "

    by Souad R.

    Thu Mar 21 2019 10:20:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Bård B.

    Thu Mar 21 2019 10:05:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Verry good."

    by Agnes Z.

    Thu Mar 21 2019 10:01:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt fremstilt pedagogisk og lett å forstå"

    by Rune J.

    Thu Mar 21 2019 09:49:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget bra "

    by Arild E.

    Thu Mar 21 2019 09:23:04 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel kurs"

    by Jane S.

    Thu Mar 21 2019 09:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig fint og forståelig og jeg har lært mye av kurset. Tusen takk for hjelpen."

    by Muna A.

    Thu Mar 21 2019 08:51:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Thankeyou"

    by S.

    Thu Mar 21 2019 08:39:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tusen hjerte takk for det kurset. jeg er veldig fornøy å ta denne kurset.Veldig godt og enkelt forklart, og det er veldig enkel å lære. Jeg anbefales alle som vil ha å lære Excel "

    by Khadra H.

    Thu Mar 21 2019 08:32:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra opplegg"

    by Odd A.

    Thu Mar 21 2019 08:31:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Inga R.

    Thu Mar 21 2019 08:25:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempenyttig kurs! Nå ble ExCeL mye mer meningsfullt. "

    by Hanna-Lisa B.

    Thu Mar 21 2019 08:03:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs! "

    by Per I.

    Thu Mar 21 2019 08:03:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd med mitt først xl kurs. "

    by Irene D.

    Tue Mar 19 2019 13:34:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent !"

    by Eivind E.

    Mon Mar 18 2019 19:32:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent !"

    by Eivind E.

    Mon Mar 18 2019 19:19:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Verey good and simple explain:)"

    by Toseef A.

    Sun Mar 17 2019 13:29:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempefint og nyttig kurs! Enkelt og pedagogisk forklart! I tillegg får man raskt svar om man lurer på noe, også temaer utenom kurset. Har anbefalt det til flere."

    by Linda D.

    Fri Mar 15 2019 10:15:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget fornøyd! Godt forklart- selv om jeg benytter ExCeL daglig lærte jeg noen nye triks som jeg kan ta i bruk for å forenkle hverdagen."

    by Heidi M.

    Thu Mar 14 2019 22:05:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget fornøyd! Godt forklart- selv om jeg benytter ExCeL daglig lærte jeg noen nye triks som jeg kan ta i bruk for å forenkle hverdagen."

    by Heidi M.

    Thu Mar 14 2019 22:04:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent introduction, with all the basic steps. "

    by Øyvind B.

    Thu Mar 14 2019 10:03:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takker for eit utrolig lærerikt kurs. Alt er forklart på en enkel og forståelig måte :-)"

    by Berit H.

    Thu Mar 14 2019 09:55:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very good!"

    by Anne B.

    Thu Mar 14 2019 08:34:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra!"

    by Runi G.

    Thu Mar 14 2019 08:12:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "exellent"

    by Alise P.

    Thu Mar 14 2019 08:10:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig oversiktlig å lett å lære."

    by Monicha S.

    Thu Mar 14 2019 08:05:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt kurs. "

    by Tonje V.

    Thu Mar 14 2019 08:02:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Extremely satisfied with the course. Great explaining, and fast but not fast progress"

    by Bredo J.

    Thu Mar 14 2019 08:02:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget bra"

    by Odd T.

    Tue Mar 12 2019 10:22:05 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra innføring i raskt oppsett av grunnleggende funksjoner."

    by Tore K.

    Mon Mar 11 2019 08:03:23 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course was great but its more better when someone teaching me in actual. Its help a lot for me as a beginner. Thank you"

    by Sonia N.

    Thu Mar 07 2019 17:27:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig kurs"

    by Dag I.

    Thu Mar 07 2019 09:54:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og lærerikt kurs"

    by Elin B.

    Thu Mar 07 2019 09:31:04 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt "

    by Tor B.

    Thu Mar 07 2019 09:22:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Dette var et svært bra kurs! "

    by Eirik J.

    Thu Mar 07 2019 09:03:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I like Excel"

    by Irish j.

    Thu Mar 07 2019 08:34:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et lettfattelig innføringskurs i Excell som jeg vil ha stor nytte av fremover."

    by Elisabeth M.

    Thu Mar 07 2019 08:08:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd med kurset. En lærerrik og god innføring i exel, jeg vil lære mere."

    by Odd T.

    Thu Mar 07 2019 08:08:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "dette var et greit kurs for nybegynnere. lærte å bruke Excel bedre og enklere "

    by Roger S.

    Thu Mar 07 2019 08:04:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)


CourseReviews.io - All rights reservedTerms and ConditionsContact us