Reviews of Excel for Nybegynnere

from Excel Akademiet


Website: https://www.excelakademiet.no/excel-for-nybegynnere

Description:

Har du ingen eller liten kjennskap til Excel? I løpet av de neste 5 dagene vil du få tilsendt 5 instruksjonsvideoer. Her vil vi gå igjennom 10 praktiske oppgaver og du vil lære du alt du trenger å vite for å bruk Excel som et effektivt verktøy! Kurset er gratis!

Write review

4.8

80 reviews
  • 5 stars66
  • 4 stars14
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0
  1. "it was very good "

    by Adam .

    Fri May 10 2019 08:23:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs! "

    by Mia S.

    Fri May 10 2019 07:56:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra å lærerikt kurs, lærte erektil veldi mye som jg ikke kunne, topp scoore⭐⭐⭐⭐"

    by Vegar S.

    Thu May 09 2019 20:02:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I advise anyone to join the course. "

    by Adel S.

    Thu May 09 2019 18:24:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nice easy short couse for the most basic things you need to know"

    by Øyvind F.

    Thu May 09 2019 18:00:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "God oppfriskning. Veldig grunnleggende funksjoner. "

    by Pål S.

    Thu May 09 2019 10:46:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by S.

    Thu May 09 2019 07:28:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takk Halvard for videoene, det var veldig nyttig for meg. Jeg ønsker å fortsette med mer videoene. når jeg har bedre økonomi. Tusen takk"

    by Maysaa S.

    Thu May 09 2019 07:09:55 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig oversiktlig og fint. Kjempefin oppfølging med mail hver dag. "

    by Mia S.

    Thu May 09 2019 07:05:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for Nybegynnere "

    by Araz H.

    Thu May 09 2019 07:03:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takk. Fin hjelp i hverdagen. Forklart på en veldig enkel måte og i riktig ."

    by Bekim K.

    Wed May 08 2019 06:26:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Nesten som datakortet"

    by Sturla S.

    Fri May 03 2019 10:32:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og nyttig kurs "

    by Rune C.

    Thu May 02 2019 08:55:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra "

    by Abbas R.

    Tue Apr 30 2019 14:45:42 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Hei! Jeg så 5 videoer fra deg og jeg lærte mye. jeg lærte om ( En grunnleggende innføring og absolutt og cellereferanse)og (budsjett og tabeller og sektordiagram/kaka diagram), og (enkle funksjoner og diagrammer,gjennomsnitt,summer,modus,medianen.),og (absolutt cellereferanse og måls øking( hvor mye prosent %avkastning kan øke eller nedgang,endre % avkastning.), og(hvis funksjonen:det er resultat for studenter bestått eler ikke bestått ,og krav for å få bonus.)."

    by Sanaa H.

    Mon Apr 29 2019 08:45:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt! Godt forklart og med fine oppgaver."

    by Gøril B.

    Thu Apr 25 2019 07:12:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra kurs"

    by John A.

    Thu Apr 18 2019 09:54:39 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Flott kurs! Jeg lærte mye nytt og vil sterkt anbefale dette kurset videre!"

    by Tor H.

    Tue Apr 16 2019 09:06:10 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra for meg selv om jeg har jobbet i exel i over 10 år"

    by Bims E.

    Tue Apr 09 2019 12:32:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig godt kurs for nybegynnere. "

    by Martine A.

    Wed Apr 03 2019 11:27:21 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerik, og fremstilt på enkelt og lett tilgjengelig måte"

    by Justyna D.

    Tue Apr 02 2019 20:12:14 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "5 moduler/video med flott fremføring og hjelp."

    by Jan R.

    Mon Apr 01 2019 10:13:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I think it was a very good course"

    by Irene N.

    Thu Mar 28 2019 19:45:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I think it was a good course. :)"

    by Irene N.

    Thu Mar 28 2019 19:43:38 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra "

    by Erlend V.

    Thu Mar 28 2019 13:35:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Perfekt opplæring, tusen takk!"

    by Iveta B.

    Thu Mar 28 2019 13:06:57 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Great!"

    by Richard F.

    Thu Mar 28 2019 10:53:26 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good course. Easy to understand. "

    by Henning W.

    Thu Mar 28 2019 09:18:08 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very good course. Easy to understand. "

    by Henning W.

    Thu Mar 28 2019 09:17:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course is useful and easy to learn. "

    by Van N.

    Thu Mar 28 2019 08:29:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig kurs :)"

    by Trine E.

    Thu Mar 28 2019 08:24:13 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs!"

    by Carl W.

    Thu Mar 28 2019 08:23:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt kurs , sjøl for en som har brukt Excel i mange år:-)"

    by Bjørn G.

    Thu Mar 28 2019 08:20:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lettfattelig, inspirerende og gøy!"

    by Renate S.

    Wed Mar 27 2019 20:05:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "i like it"

    by Elena W.

    Mon Mar 25 2019 15:12:17 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Good presentations and well explained ."

    by Marianne K.

    Mon Mar 25 2019 06:11:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Exelent course for learning."

    by Bjarne T.

    Sat Mar 23 2019 16:27:09 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Til tross for at jeg har brukt Excel i noen år, lærte jeg mye nytt og veldig kjekt! God lærer!"

    by Lillann H.

    Fri Mar 22 2019 15:59:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Er veldig fornøyd med kurset. Veldig enkelt og lærerikt!"

    by Lillian T.

    Thu Mar 21 2019 15:01:24 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel for nybegynnere er veldig hjelpfull kurs for nybegynner. Takk "

    by MD N.

    Thu Mar 21 2019 14:53:22 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra kurs "

    by Karl H.

    Thu Mar 21 2019 13:41:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "It was very useful, and I learnt alot."

    by Heidi H.

    Thu Mar 21 2019 11:12:02 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Very god course "

    by Souad R.

    Thu Mar 21 2019 10:20:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Bård B.

    Thu Mar 21 2019 10:05:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Verry good."

    by Agnes Z.

    Thu Mar 21 2019 10:01:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Godt fremstilt pedagogisk og lett å forstå"

    by Rune J.

    Thu Mar 21 2019 09:49:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget bra "

    by Arild E.

    Thu Mar 21 2019 09:23:04 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excel kurs"

    by Jane S.

    Thu Mar 21 2019 09:00:00 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kurset var veldig fint og forståelig og jeg har lært mye av kurset. Tusen takk for hjelpen."

    by Muna A.

    Thu Mar 21 2019 08:51:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Thankeyou"

    by S.

    Thu Mar 21 2019 08:39:33 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Tusen hjerte takk for det kurset. jeg er veldig fornøy å ta denne kurset.Veldig godt og enkelt forklart, og det er veldig enkel å lære. Jeg anbefales alle som vil ha å lære Excel "

    by Khadra H.

    Thu Mar 21 2019 08:32:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra opplegg"

    by Odd A.

    Thu Mar 21 2019 08:31:06 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra"

    by Inga R.

    Thu Mar 21 2019 08:25:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempenyttig kurs! Nå ble ExCeL mye mer meningsfullt. "

    by Hanna-Lisa B.

    Thu Mar 21 2019 08:03:54 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Supert kurs! "

    by Per I.

    Thu Mar 21 2019 08:03:48 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd med mitt først xl kurs. "

    by Irene D.

    Tue Mar 19 2019 13:34:52 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent !"

    by Eivind E.

    Mon Mar 18 2019 19:32:35 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent !"

    by Eivind E.

    Mon Mar 18 2019 19:19:27 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Verey good and simple explain:)"

    by Toseef A.

    Sun Mar 17 2019 13:29:47 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Kjempefint og nyttig kurs! Enkelt og pedagogisk forklart! I tillegg får man raskt svar om man lurer på noe, også temaer utenom kurset. Har anbefalt det til flere."

    by Linda D.

    Fri Mar 15 2019 10:15:31 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget fornøyd! Godt forklart- selv om jeg benytter ExCeL daglig lærte jeg noen nye triks som jeg kan ta i bruk for å forenkle hverdagen."

    by Heidi M.

    Thu Mar 14 2019 22:05:15 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget fornøyd! Godt forklart- selv om jeg benytter ExCeL daglig lærte jeg noen nye triks som jeg kan ta i bruk for å forenkle hverdagen."

    by Heidi M.

    Thu Mar 14 2019 22:04:18 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Excellent introduction, with all the basic steps. "

    by Øyvind B.

    Thu Mar 14 2019 10:03:30 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Takker for eit utrolig lærerikt kurs. Alt er forklart på en enkel og forståelig måte :-)"

    by Berit H.

    Thu Mar 14 2019 09:55:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "very good!"

    by Anne B.

    Thu Mar 14 2019 08:34:51 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra!"

    by Runi G.

    Thu Mar 14 2019 08:12:29 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "exellent"

    by Alise P.

    Thu Mar 14 2019 08:10:53 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig oversiktlig å lett å lære."

    by Monicha S.

    Thu Mar 14 2019 08:05:11 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig lærerikt kurs. "

    by Tonje V.

    Thu Mar 14 2019 08:02:58 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Extremely satisfied with the course. Great explaining, and fast but not fast progress"

    by Bredo J.

    Thu Mar 14 2019 08:02:37 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Meget bra"

    by Odd T.

    Tue Mar 12 2019 10:22:05 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Bra innføring i raskt oppsett av grunnleggende funksjoner."

    by Tore K.

    Mon Mar 11 2019 08:03:23 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "The course was great but its more better when someone teaching me in actual. Its help a lot for me as a beginner. Thank you"

    by Sonia N.

    Thu Mar 07 2019 17:27:16 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig nyttig kurs"

    by Dag I.

    Thu Mar 07 2019 09:54:28 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig bra og lærerikt kurs"

    by Elin B.

    Thu Mar 07 2019 09:31:04 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Lærerikt "

    by Tor B.

    Thu Mar 07 2019 09:22:43 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Dette var et svært bra kurs! "

    by Eirik J.

    Thu Mar 07 2019 09:03:03 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "I like Excel"

    by Irish j.

    Thu Mar 07 2019 08:34:32 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Et lettfattelig innføringskurs i Excell som jeg vil ha stor nytte av fremover."

    by Elisabeth M.

    Thu Mar 07 2019 08:08:49 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "Veldig fornøyd med kurset. En lærerrik og god innføring i exel, jeg vil lære mere."

    by Odd T.

    Thu Mar 07 2019 08:08:01 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)

  1. "dette var et greit kurs for nybegynnere. lærte å bruke Excel bedre og enklere "

    by Roger S.

    Thu Mar 07 2019 08:04:50 GMT+0000 (Coordinated Universal Time)


CourseReviews.io - All rights reservedTerms and ConditionsContact us